maanantaina, tammikuuta 31, 2005

Vieralin tänään paikallisessa lankakaupassa ja.. I visit the local yarn shop today and..


Miau! Tästä tuli kisupipo. Tämä menee tilaustyönä nettitutun tulevalle vauvalle, joka on vielä masuasukkina. Lankoina Sandnes Garnin Funny ja Novitan Wool. Hieman pieni jo Mimosalle, mutta yllättävän hyvin venyy. Tästä on pikkuvaaville myssyä moneksi kuukaudeksi kun on joustinneuleesta tehty. Posted by Hello

Mjau! The cat cap. I made this to a little baby, who is still inside the mom's belly. Yarns: Sandnes Garn's Funny and Novita's Wool. This is allready too small for Mimosa, but
stretching suprisingly well. The baby can use this several months.

9 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sassy tykkäisi tuollaisesta, Mjau miten veikeännäköinen ;-D
-Terde

9:53 ip.  
Blogger Alkusilmukka said...

Ninni, juuri kuin tilauksesta :) Mietin juuri tänään miten "piikki-pörröinen" myssy mahtaisi tulla Funnysta ja Woolista. Funnyssa kun on paremmat värivalikoimat kuin Tangossa. Kuopuksella on "savunsinisestä" Tangosta myssy ja esikoiselle olen luvannut ruskeasta. Kuopus on siis hiirenpoikanen ja esikoinen karhunpoikanen. Minä haluan oman myös, mustana. Miehelle ehdotin myös, muttei lämmennyt ajatukselle :) Funnysta olen aikaisemmin tehnyt lapaset, mutta nyt siis juuri tuon väristä Funnya ostoslistalle.

10:19 ip.  
Blogger Kati E said...

Ihana kisuli!

8:42 ap.  
Blogger vilmukka said...

Oi kuinka söpönen =)!

4:53 ip.  
Blogger Jenni said...

IHANA!!! Montako silmukka sulla oli yhteensä ja miten teit noi korvat? Vai onkä tämä näitä neliönmuotoisia pipoja mitkä vaan näyttää korvilta? Olen yrittänyt etsiä Nikolle jotain pörröpipoa lopputalveksi mutta ei ole vielä sopivaa löytynyt... Paitsi siis nyt :)
* Jenni

12:10 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitoksia Terdelle, Alkusilmukalle, Katille ja Vilmukalle.
Jenni: Mulla tais tohon vastasyntyneen kokoon olla 12 silmukkaa/puikko ja kutosen puikoilla neuloin. Nikolle voisi olla esim 16 silmukkaa puikolla? Riippuu varmasti käsialastasi. Äkkiähän sen testaa kun pipo on nopeatekoinen. Purkaa sitten jos pitää pienentää tai suurentaa. Pipo on jo lähetetty enkä enää muista montako silmukkaa oli korvaläpissä, mutta nehän on helppo säveltää itse. Tämä on juuri sellainen neliöpipo. Helppo tehdä. Nauhat on virkattu läppien päättelylangoista. Kuvasta ei muuten näe, että laitoin nauhojen päihin puiset helmet somisteiksi.

1:01 ip.  
Blogger Strikkelise said...

What a cutie! Both the hat and the kid!

8:13 ap.  
Blogger Ninni said...

Strikkelise! Thans for visiting my blog!=)

7:01 ip.  
Anonymous Vierailija said...

Mistäpäin niitä Sandnesin lankoja löytyy? Olen etsinyt.

3:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home