perjantaina, tammikuuta 28, 2005


Isoveli-Langasta tehty palmikkopaita ja Jussi-langasta tehty polvisukka. Posted by Hello

6 Comments:

Blogger Susanna said...

ai että tulikin hieno paita! Ja napit sopii ku nenä päähän!

Siitä duffelista piti sanoa, että jos meinaat sekoittaa eri värejä, kannattaa ensin testata niiden huopuvuus; mulla tuli yhdestä patalapusta ihan hassu kun musta huopui enemmän ko harmaa... Ota noista sit selvää. Fritidsgarnia muuten saa myös kirjavana, jos et tienny.

Mie oon ihan puhki. Mies ollu viikon lomalla ja tuntuu et on ollu rankempaa ku yksin lasten kans :D

8:20 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos!

Ai niin. Enpäs muistanutkaan tuota huopumisjuttua. Onkohan niitä kirjavia useitakin sävyjä? Tulishan siitä kyllä yksvärisenäkin ihan kiva.

Mä ymmärrän ton NIIIIIIN hyvin, että on rankempaa kun mies on kotona. Miehet kun aiheuttavat KAAOSTA, vaikka heidän tarkoitusperänsä olisivat kuinka jalot. Minä alan jo sopeutua, mutta se on merkinnyt sitä että luovutan tietoisesti reviiriäni miehen käyttöön. Autossa kun ei voi olla kahta rattia. ;)

8:50 ip.  
Blogger vilmukka said...

Kaunis pusero. Ja ihana sininen sävy. Yhdyn myös siihen että mies kotona arkena laittaa päivät sekaisin. Vaikka onhan se ihanaa kun välillä näkee sitäkin enemmän. Tavallisesti kun se meinaa olla sitä "hyvää yötä ja heihei, hyvää työpäivää" jutustelua vaan.

9:43 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos, Vilmukka. Meillä tuo mies irtisanottiin ja on ollu jo kohta kolme kuukautta kotona! Mä tulin ihan oikeasti niin hulluksi, että mun piti itseni lähteä päiviksi poies muualle rauhassa neulomaan.

10:03 ip.  
Blogger Kati E said...

Tosi hieno paita! Ja napit, aivan loistavat. Juuri sopivat pienelle pojan viikarille, joka aiheuttaa äidille välillä päänsärkyä. :)

Ja tuo sukka, tuollaiset pitkävartiset on lapsilla tosi hyvät. Sukka tulee tarpeeksi housunlahkeen päälle, niin ei palella nilkkoja. Ja toisaalta ihan jokaisella pikkupakkasella ei tarvitse laittaa villahaalaria kun laittaa noi pitkät sukat ja kollarin tai villapaidan haalarin alle.

Ja te olette todellakin oikeassa siinä, että isä kotona lomalla/vapaapäivänä aiheuttaa kaaosta. *huh* Mä olen tehnyt niin, että jos miehellä vapaata ja itsellä ei niin tulen toimistolle töihin. (Mulla on siis mahdollisuus tehdä jonkin verran kotoa käsin töitä.)

8:41 ap.  
Anonymous Paikki said...

Tuo paita on aivan mahtava, tuollaisen haluaisin Lassille! olisko antaa ohjetta ;)

2:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home