lauantaina, joulukuuta 25, 2004

Tiedätteko, mistä olen viime aikoina haaveillut?

Tahtoisin perustaa oman kahvilan, jossa kahviotuotteiden lisäksi myydään lankoja. Ideana olisi, että käsityöihmiset saisivat tulla kahvilaan notkumaan ja tekemään käsitöitä, jutustelemaan ja juomaan kahvia rauhassa. Kahviossa olisi itseleipomiani kakkuja ja myöskin voileipiä ja salaatteja saisi. Kahvilan ulkoasu olisi selkeä, iloinen ja kodikas.
Eipä olisi ensimmäinen firma, jonka perustaisin, mutta nyt idea elää vain haaveissani.
Miltä kuulostaisi?
Nimiehdotuksia?

12 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihan olen samaa itsekin välillä haaveillut, kun väitöskirja edistyy hitaammanpuoleisesti... :) Mutta haaveeksi taitaa jäädä.

Pitäisi kahvilan puolella sitten tietysti olla mukavaa sohvatilaa, jossa voi istua neulomassa, ja katseltavina erilaisia neulekirjoja ja -lehtiä. Ja monenlaisia lankoja tietysti tarjolla!

Kristel

8:22 ip.  
Blogger Ninni said...

aika isot liiketilat saisi kyllä olla. Saahan sitä joo haaveilla.;)
Minkälaista väitöskirjaa olet tekemässä?
Minä olen vain rupunen kampaaja/perhepäivähoitaja. Lukio jäi kesken sairastumisen takia.

8:31 ip.  
Blogger Susanna said...

ET OLE TOSISSASI!!! Samaa olen miettinyt tässä viime kuukaudet. Lyödäänkö hynttyyt yhteen? :D Sattuu vielä olemaan ihan mun oma ala, siis tuo ravintolapuoli. Eikä niiden liiketilojen niin kovin suuret tarvi olla, kunhan tilaratkaisut on fiksuja. Oi se olisi ihanaa. Siellä pitäisi olla myös kirjoja mitä saisi lukea.

9:54 ip.  
Blogger Ninni said...

Wautsi!=D Harmi kun asutaan eri paikkakunnilla. Toisaalta, ei mulla ois varaakaan firmaa pistää pystyyn. On se vaan silti niin ihana haaveilla. Voisin kyllä tulla sulle töihin, jos satutte muuttamaan tännepäin.;D Minä vaan olen niin juurtunut Järvenpäähän, etten henno täältä mihinkään lähteä.
Jänskää, että meillä on tässäkin suhteessa niin samanmoista!

10:46 ip.  
Blogger Ninni said...

..siis että ollaan samanmoisia haaveiltu!

11:11 ip.  
Blogger Susanna said...

No, tää rupeaa kuulostamaan jo hauskalta, mutta me oltais varmaan jo muutettu järvenpäähän jos tämä lasten tekeminen ei olisi tuhonnut meidän taloutta ja säästöjä ;)
Että ei se mitenkään mahdotonta ajatuksena olis että joskus siellä asutaankin... Ei kyl mullakaan varaa ole firmaa perustaa. Mutta on sitä ennenkin tehty haaveista totta pienellä budjetilla ;) Täytyy ruveta lottoamaan.

11:40 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hmmh, on se nyt jännä juttu, et teitä on muitakin samasta asiasta haaveilevia eikä näitä kahviloita silti kukaan ole vielä perustanut!!!Seduako tässä pitää esimerkiksi pyydellä?! ;-D

Tämähän voisi olla jo oikea kahvilaketju, samalla konseptilla eri paikkakunnilla...hyvät valikoimat lankaa ja leivonnaisia, tunnelmaa ja tuoksuja!
Aidolla asiakaspalveluasenteella...Kai se minäkin vain haaveilen tästä vielä pitkään....!
-Terde

12:31 ip.  
Blogger Susanna said...

Ryhtyisin tuumasta toimeen samantien, jos vain olisi alkupääoma. Mutta kun ei. Starttirahaakaan ei yleensä koskaan myönnetä ravintolatoimintaan, koska sen katsotaan olevan niin riskialtista kovan kilpailun vuoksi. Tietysti tällainen konsepti voisi olla eri asia. Höö, ei kellään sattuisi olemaan ylimääräistä kymppitonnia takataskussa? :D

1:31 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Olen teologi, ja teen väitöskirjaa prostituutiosta Uuden testamentin maailmassa... Eli lähinnä saan kaivella vanhoja kreikkalaisia tekstejä. :)

Kristel

8:27 ip.  
Blogger Kati E said...

Hieno idea Ninni ja Susanna! (Ja taisi olla joku muukin...?) Tehän voisitte perustaa tuon kahvilan jonnekin Espoon ja Järvenpään välimaastoon, jotta molemmilla olisi sopiva työmatka. :)

10:12 ap.  
Blogger Minna said...

Valitettavasti ei ole ylimääräisiä kymppitonneja heittää, mutta olisin ainakin innokas asiakasehdokas, jos sellainen kahvila sijaitsisi jossakin lähistöllä! :)

12:26 ip.  
Blogger Jenni said...

Ooooh, mikä idea!!! Olen jo peruskouluaikana haaveillut omasta lankakaupasta... Ja voi ihanuus minkä lisän siihen toisi kahvilapuolikin! Luonnollisesti kaikki herkut olisi tehty suklaasta (vai löytyykö vastustajia? Ei kai sentään..?) No, lottovoittoa odotellessa :)
* Jenni

11:07 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home