maanantaina, joulukuuta 20, 2004

Kävin tänään Menitassa. Tässä saalista:


Tässä Novitan Maxia 12X100g, 2 eurioista kerältä!! Tästä voisi tulla itselleni ihana pitsineule kesäksi? Tämä Sirdarin Fizz sopisi siihen reunukseksi. Posted by Hello

12 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sitä on sitten käyty tyhjentämässä paikalliset lankakaupat *tsot tsot* :D vallan pirteitä ja mukavia kesä/kevät värejä... pitäisiköhän minunkin vaihtaa välillä pois ainasesta musta-v.pun-metsän vihreä kompinaatiosta(ehkä hieman ankeahkoa)? Harmi etten edelleenkään ole innostunut puuvillalangoista... villalankavarasto sen kun vaan paisuu ja paisuu....;) Lape.

11:41 ip.  
Blogger Kati E said...

Oi Ninni, ehdit valloittamaan Menitan ennen minua vaikka asun lähempänä. :)

Aivan ihanan näköisiä lankoja, ja jotenkin sinun värisiäsi. :P

8:02 ap.  
Blogger Susanna said...

Ah mitä ostoksia! Sorry, en ehtinyt mukaan, näin meilinkin vasta illalla kun oli niin kaoottinen päivä :( Tosin näiden kahen kanssa keskustaan lähteminen aiheuttaa helposti itsetuhoisia fiiliksiä, ja yritän välttää niitä, kuitenki joulu tulos ja sillai :D

Paljonkos sulla oli silmukoita siinä fritidsgarn -pipossa? ajattelin jos yhden lahjan vääntäis, mutten jaksa ruveta laskemaan ...

2:06 ip.  
Blogger Ninni said...

Moi Susanna! Ajattelinkin, että voi olla hyvin mahdollista ettet pääse ja jaksa, mutta yritinpäs kuitenkin. ;)
Pääsisitkö joku päivä mun kaa Hesaan lankaostoksille vaikka alkuvuodesta tai ihan koska vain? Ehdota päivää. Käytäisiin Menitassa, Vihreässä vyyhdissä, syömässä ja kahvilla. Minä saan lapset hoitoon kyllä ja yksi mahdollisuus olisi, että mun mies hoitais Mimosaa ja poikia ja otettaisiin Melinda mukaan. Olisi kiva nähdä ihan rauhassa ajan kanssa. Voidaan joku päivä ajella teillekin nyt kun mieskin on kotona eikä minun ole joka päivä siellä klubitalolla oltava. Meidän takia ei tarvitse sitten siivota! Meillekin päin saa kernaasti tulla.

Fritids-hatussa oli silmukoita 88, mutta on aika väljä ja minä olen isopäinen, joten jos teet aikuiselle naispuoliselle, niin laita 80. 40 asteessa huovutin.

3:26 ip.  
Blogger Ninni said...

Lapelle:
Kesälangoista tykkään ihan vain siksi, että ovat käytännöllisiä hikoilevalle imettäjä-äidille ja touhutessaan hikoaville mukuloille.=)
Minä meinasin saada kohtauksen kun pääsin Menitaan! Ikänä en ole nähnyt niin paljon ihania lankoja.

3:28 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Kati! Sinutkin olisi niin kiva treffata joskus.=)

3:29 ip.  
Blogger Terhi said...

Ihania lankoja, löytyispä joulupaketeista tuollaisia! :-)
Mukavaa joulua koko perheelle!

12:08 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Arvaapa mitä mä tein Sirdarin Fizzistä?Käy kurkkaamassa....www.terde.net
-Terde

7:05 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hyvää joulua ja onnekasta lankavuotta 2005!

Tiina

12:36 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hyvää joulua toivottaa myös Marjut

12:38 ip.  
Blogger Minna said...

Hyvää joulua Ninnin neuleisiin!

1:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Juu onhan puuvillalanka kivaa kuumakalleille, mutta se vaan ei ole niin mukavaa neulottavaa, ainakin minua ei kiinnosta???? Tosin pakko siihen on joka kesä siirtyä ;) .... Hyvää joulua minunkin puolesta vaikka onkin jo joulupäivä.... Lape.

6:27 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home