perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Kokon-kravatti

Näitä minä alan valmistuttamaan Virossa. Jatkossa minulta saa myös tilata ohjeita ja lankaa, jos joku haluaa tehdä tällaisen itse. Hirveen huonosti tuo palmikko taas erottuu kuvasta, mutta nousee aika uhkeana kyllä neuleesta. Reunaan tulee vielä kerros kiinteitä silmukoita, joka napakoittaa kravattia. Kokonit ja Merinosilkit tulevatkin maanantaina ja pääsen niitä hiplailemaan!

Ehdottaisin teille, arvoisat neulojatoverit, että pistettäisiin kravattitalkoot pystyyn. Tehdään neulotuista ja huovutetuista kravateista uusi buumi! Aina ihmetellään, että mitä lahjaksi miehille? Tässä on ratkaisu. Posted by Picasa

4 Comments:

Blogger Stricker said...

Mulla on ollut tekeillä miehelle kravatti jo jostain syksystä saakka, ja ihan miehen tilauksesta, mutta se on jäänyt UFOksi, kun en tiedä, miten saisin ohuemman pään kauniiksi. Mä teen ohuesta tummansinisestä puuvillalangasta ja muistaakseni helmineuleella, mutta se ohuempi kaulaan tuleva pätkä pitäisi saada vieläkin ohuemmaksi.

2:09 ip.  
Anonymous Katju said...

HYVÄ NINNI, hieno idea!

2:23 ip.  
Anonymous Pikkusystä said...

Fantastinen idea!

4:23 ip.  
Anonymous anne-mari said...

Virkkasin poikakaverille talvella kravatin. Siitä on kuva minun blogilla kohdassa aikaisemmat neulomukset. Samassa kuvassa on harmaa villatakki. Se on kerännyt runsaasti kehuja erilaisissa juhlissa eli ala vaan markkinoida ja tehdä urakalla.

9:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home