keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

Jee! Saan taas Porvoosta lisää lankoja ja pääsen aloittamaan uutta projektia.=) Olen myös menossa maaliskuussa Turun Käsityömessuille myymään koruja, lankoja ja neulomistarvikkeita. Jos joku haluaa tilata minulta etukäteen sinne jotain Tekstiiliteollisuuden lankoja niin pistäkää meiliä. (ninni@ninninpinni.com) Blogivierailijoilleni annan ohjehinnoista 10% alennusta langoista. Mainitkaa vain tunnussana: "lankamaakari" ;D

hyväntekeväisyyskampanja:
Kiitos paljon lankoja ja puikkoja lähettäneille! Minulla on täällä jo kilokaupalla lahjoitettuja lankoja. Pohjois-Karjalasta tuli yli 5 kiloa! Nyt on vielä toistaiseksi epäselvää missä tilaisuudessa lankojen luovutus tapahtuu. Vaihtoehtoja on parikin. Toinen on kesäkuussa ja toinen syyskuussa.
Joka tapauksessa tarkoitus on, että langat menevät mielenterveystyön tukemiseen. Tarkoitus on myös herättää keskustelua siitä miten neulominen voi edistää mielenterveyskuntoutujien toipumista. Aijon hankkia kampanjalle julkisuutta netissä ja paikallismedioissa. Minut on nyt virallisesti valittu kampanjan vetäjäksi, koska idea olikin alunperin minun ja koska yhteistyökumppanini ovat niin kiireisiä omissa toimissaan. Otan siis innolla tehtävän kampanjan organisaattorina vastaan.

Mukaan pääsevät siis niin yritykset, yhteisöt kuin yksityisetkin henkilöt. Kaikki lahjoitukset kuvataan nettigalleriaksi ja voi itse päättää haluaako lahjoituksen yhteyteen oman tai yrityksen nimen julkaistavaksi vai haluaako ilmoittaa vain paikkakunnan. Aikaa on siis ainakin kesäkuuhun asti lähettää lankoja, puikkoja ja koukkuja. Tässäkin asiassa lähestykää minua sähköpostitse. Kerään myös mielenterveyskuntoutujien omia kokemuksia siitä miten neulominen on toipumisessa auttanut. Kirjoita oma tarinasi joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä kesäkuuhun mennessä ja laita mukaan yhteystietosi. Niitä ei julkaista missään, mutta kirjoittajien kesken arvotaan palkinto.

2 Comments:

Blogger Hanna said...

Ninni olen haastanut sinut mukaan eli paljastas itsestäsi 5 outoa juttua. Käy lukemassa ohjeet blogistani :)

10:05 ip.  
Anonymous Riitu said...

No höh joku kerkes ensin... No mäkin haastan listaamaan omituisuudet...

12:06 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home