sunnuntaina, tammikuuta 15, 2006

Minusta neulomisessa on ärsyttävää, että

kerä loppuu kesken muutamaa kerrosta ennen kappaleen päättelemistä! Varsinkin jos on neulomassa jotain suunnittelemaansa projektia ja tuon kerän ennenaikaisen loppumisen vuoksi tapahtuu niin, että ohjeeseen pitää kirjata yksi kerä lisää, vaikka tietää, että sitten jää kuluttajalle ikävän paljon jämälankaa! Sekin on ärsyttävää, jos on neulonut ison kappaleen ja huomaa, että se näyttää tosi rumalta ja projekti on tuhoon tuomittu. Ja ei kun purkuun...

Ei pelitä mulla neulomiset just nyt ja suunnittelukin tökkii. Liikaa on ollut töitä. Pitäis jonnekin lomalle päästä rauhassa neulomaan.

Kertokaahan joko tässä tai omissa blogeissanne mikä teitä neulomisessa ärsyttää?

Niin mukava harrastus, kun se onkin niin jotakin vastusta ilmeisesti pitää olla, että se pysyy mielekkäänä. Jos aina onnistuisi niin eihän sekään hyvä olisi...

2 Comments:

Blogger Soile said...

Tuo edes takas neulominen ja purkaminen on ärsyttävää, toisaalta vielä typerämpää on neuloa virheestä huolimatta valmiiksi ja sitten kärsiä. Ja ne prokkikset joita on mukava tehdä, mutta kun työ on valmis... ei voisi vähempää kiinnostaa. Marmatetaan vielä: ja se että on 100 ja 1 ideaa odottamassa tekoa, mutta niin vähän aikaa ja varsinkin, että ne ideat unohtuvat matkan varrella. Olenkin alkanut kerätä niitä muistiin pahan päivän varalle, mutta arvaas muistanko katsoa muistiinpanojani... :)

2:38 ip.  
Blogger sakariina said...

Yks arsyttavimmista asioista neulomisessa ja virkkaamisessa on lankojen paattely. Virkatessa saa keraa vaihtaessa langat aika mukavasti virkattua mukaan tyohon samalla mutta neuloessa ne tahtoo sielta aina kaytossa ja pesussa tulla kummiski esiin - miten te paattelette langapatkat - teetteko sen aina vain saumakohdassa vaikka jais kuinka pitka patka sinne?
Mulla on sellainen omituisten tapojen sarjaan kuuluva juttu etta mun taytyy aina kutoa lanka loppuun ettei sita mene "hukkaan".. ja sit niita loppulankoja kuitenkin pyorii nurkissa vaikka kuinka.

12:52 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home