lauantaina, kesäkuuta 11, 2005

KIP

Olipa mukava julkineulontapäivä tänään järvenpäässä. Neulojia oli ihan mukavasti ja uteliaita ohikulkijoitakin tuli siihen meitä jututtamaan. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja minä poltin hartiani, joissa oli hierontaöljyä aamuisen puolentoistatunnin kokovartalohieronnan jäljiltä. Punttisali, sauna ja hieronta, muuten tekevät neulojaihmiselle aika kutaa.;)

Helskystä oli myös ihmisiä neulomassa ja ottamassa kuvia. Minua pyydettiin seuraavaan "Neule On Irti"-tapahtumaan pitämään puhe. Millaisenkohan kehittelisin. Jokin humoristinen pläjäys voisi olla kiva. Vähän sellainen, joka melkein itkettäisi ja naurattaisi yhtäaikaa. Jos onnistuisi luomaan selaisen puheen, että yleisön joukossa ilmenisi nyökyttelyä, tunnetta ja naureskelua. Voi kunpa osaisin!

Keski-Uusimaastakin kävi jälleen toimittaja ja kuvaaja. Olen kyllä sitä mieltä, että Järvenpää kaipaisi omaa neulontapiiriä. Pitäisi vain keksiä, missä se kokoontuisi ja milloin.=)

Kiitokset kaikille kommentoijille ja blogini lukijoille, että jaksatte käydä kurkkimassa Ninnin Neuleita.=)

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Oli ihana ilma neuloa ja tavata ihania neule-ihmisiä!

Ilman muuta Järvenpäähän oma neule-piiri, täytyy varmaan vaan "testi käyttää" Järvenpään kahvilat ym.tilat, että näkee mikä ottaa meidät iloisimmin ilmein vastaan (Kulmiksessa on kyllä se sohva...)
-Päivii

10:33 ip.  
Blogger vikke* said...

Ja mä luuseri luistin hommasta :o
Mutta kävinpähän pyörähtämässä.

Oli mahtavat ruoat kotona!!

3:23 ip.  
Blogger Ninni said...

Oli kiva nähdä, Vikke ja mukava tutustua, Päivi.=)

6:49 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

"Oi jospa oisin saanut olla mukana..." Terveisia Hollannista! KIP-paivana istuin asuntoautossa matkalla Bremenista Groningenin kautta Biddinghuizeniin (pieni paikka Amsterdamin lahella). Neuloin kylla koko matkan vimmatusti, mutta julkisesti en paassyt kertaakaan neulomaan! Olen tehnyt yhden Sophien loppuun (sin ja pun Fritidsgarnia) seka lahes kokonaan Fifin, sellaisesta oranssista langasta jota oli pitkaan tarjouskorissa sen jarvenpaalaisen lankakaupan ovenpielessa. Tosi kiva tulee!
Hanna G

10:46 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home