maanantaina, huhtikuuta 18, 2005

salamyhkäisiä puuhia, secret working

Hihii! Olen tekemässä salaista suunnittelutyötä neulelehti Ullaa varten. Kirjoitan ja neulon. Neulova Ystäväni Virve lähetti ihanaa suussasulavaa suklaata ja kivan värisiä askartelumassoja. Kiitos! Oli ihana lahja.=) Kertokaas taas miten osallistujilla menee Neulova Ystävä-projektin parissa. Minulla on ollut oikein mukavaa. Kohta alan neulomaan jotain kivaa, pientä ja kesäistä Virvelle.

I'm doing the secret designing project for knitting magazine Ulla. I'm writing and knitting.

6 Comments:

Blogger Kristel said...

Olin vähäsen huolissani Hannan paketin kohtalosta kun se ei saapunut tänne etelään vielä viime viikolla, mutta eilen paksu kirjekuori sitten kolahti postiluukusta. :) Neulonutkin olen, jotain pientä on valmista lähetettäväksi ensi viikolla...

9:38 ap.  
Anonymous Terde said...

Innolla odotan mitä kivaa keksit Ullaan ;-D Joko se ois se Ninni-mallisto?
-Terde

3:37 ip.  
Blogger laurakoo said...

Olen vasta jahkailuvaiheessa neulovan ystäväni III-lahjan kanssa... Kohta pitää laittaa töpinäksi :)

4:18 ip.  
Blogger Ninni said...

Kiitos Kristelille ja Lauralle vastauksista.=)

Terde: Voi kamala sentään! Enhä mie oo ehtint kokonaista mallistoa duunaamaan!=D Lupasin itselleni, että ainakin yksi ohje menee Ullaan ja sain sen tänään kirjoitettua. Huomenna pitäisi ottaa siitä kuvia vielä. Pari pientä artikkeliakin koitan tehdä.

9:35 ip.  
Anonymous Terde said...

Heh, susta välittyy niin tehokas kuva kaiken tuon tohinan keskellä ettempä ihmettelis vaikka sellainen jo ois kehitteillä siellä laatikonpohjalla... ;-D
-terde

11:39 ip.  
Blogger Stricker said...

Salainen NY-lahja on jo saatu valmiiksi, vaikka vieraita on ollut ja koko ajan oltu menossa. Nyt onneksi vähän rauhoittuu ja kerkiää taas postaillakin blogiin ja NY:n kanssa. Ja jaksaa jopa ehkä kutoakin :-). Vieraitten ollessa istuin tuntikausia sohvalla tekemättä mitään käsillä, kun olin päivän reissuista niin poikki, etten edes kutoa jaksanut!

1:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home